NB III-as foci

2022.09.09. 18:15

Negyedik idegenbeli meccsét is megnyerte a Szekszárdi UFC

Idénybeli negyedik bajnokiját is megnyerte a Szekszárdi UFC, amely 1–0-ra győzött az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

TEOL

Arena Árminék nem fékeznek, sorozatban a negyedik idegenbeli bajnokijukat is megnyerték

Fotó: Makovics Kornél

Tovább folytatta kiváló idegenbeli sorozatát az NB III-as Szekszárdi UFC, amely a 8. forduló vasárnapról péntekre előrehozott találkozóján 1–0-ra nyert az MTK Budapest második számú csapata ellen. Turi Zsolt gárdája sorozatban a negyedik bajnokiját nyerte meg vendégként, korábban a Balassagyarmatot (1–0), a Ceglédet (2–1) és a Monort (2–1) győzték le a sárga-feketék. A három pontot érő találatot Csernik Zsombor szerezte a találkozó 9. percében.

NB III, Közép csoport, 8. forduló

MTK Budapest II–Szekszárdi UFC 0–1 (0–1). Új Hidegkuti Nándor Stadion, v.: Kakuk Sz. (Zahorecz R., Aczél T.). MTK II: Csenterics – Kapronczai (Miknyóczki, a szünetben), Matviiv (Várkonyi, 61.), Vidnyánszki, Kovács M., Merényi, Vasvári (Zsóri, a szünetben), Horváth A., Szőke, Törőcsik P. (Zuigéber, a szünetben), Molnár Á. (Bene, 69.). Vezetőedző: Horváth Dávid. Szekszárd: Pomozi – Lajkó (Péter D., 79.), Fekete M., Arena, Füredi, Kiszely – Laczkó K. (Horog, 72.), Lékó (Rácz F., 72.), Budai D. (Gellér, 64.), Tóth D. – Csernik (Péter A., 79.). Vezetőedző: Turi Zsolt. Gólszerző: Csernik a 9. percben. 

„Egy kreatívan és jól játszó csapat volt az ellenfelünk, de az egész találkozón stabilak tudtunk lenni. Mindkét együttes előtt akadtak helyzetek, most mi voltunk szerencsésebbek, így mi jöttünk ki ebből győztesen. A srácok csúsztak-másztak a sikerért, nagyon sokat tettek azért, hogy a miénk legyen a három pont” – értékelte a látottakat Turi Zsolt vezetőedző. 

A 13 pontnál járó (4 győzelem, 1 döntetlen, 3 vereség) szekszárdiak a 7. helyen állnak a Közép csoport tabelláján. A 9. fordulóban, szeptember 25-én a Ferencváros második számú csapatát fogadják. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!