NB II-es kosárlabda

2022.09.09. 15:23

Szeptember végén kezd az NB II-ben a Dombóvár

TEOL

Elkészültek az NB II-es férfibajnokságok sorsolásai. A Nyugati csoportban szereplő Dombóvári Kosársuli KE-nek nyolc riválissal kell összemérnie tudását a 2022/2023-as idényben. 

Az alapszakaszt megnyerő és Final Four-résztvevő PTE-PEAC, a SzoESE-SZOVA, a Soproni Tigrisek, a CVSE Vulkán Fürdő, a MOGAAC, a NEOsport-Kozármisleny, a Kanizsa KK valamint az újonc Radobasket lesz Szilágyi Tamás csapatának az ellenfele. 

A dombóváriak hazai pályán a Soproni Tigrisek ellen kezdik bajnoki szereplésüket, mégpedig szeptember 30-án, pénteken  20 órakor. 

A második fordulóban, október 7-én Mosonmagyaróvárra, a MOGAAC-hoz utaznak a dombóváriak, akik október 21-én a SzoESE-SZOVA alakulatát látják majd vendégül a Szuhay Sportcentrumban. 

A bajnokság egy tizennyolc fordulós alapszakaszból, majd az azt követő rájátszásból áll Az alapszakasz fordulói során egy-egy csapat mindig szabadnapos lesz. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!