Emlékverseny

2022.11.07. 17:08

Berta Tiborra emlékeznek a hétvégén Szekszárdon

Versennyel emlékeznek az egykori kiváló szekszárdi sportemberre, Berta Tiborra a hétvégén.

TEOL

Képünk illusztáció, egy korábbi bátaszéki versenyen készült

Fotó: Makovics Kornél

Az „Én úszom, Te kerekezel, Ő fut” szlogennel meghirdetett versenyt szombaton rendezik meg, s a távot sportegyesületek, baráti közösségek és családok is teljesíthetik. A résztvevők úszásban (200 méter), kerékpározásban (5 km) és futásban (1 km) mérhetik össze tudásukat. 

A családi kategóriában 60 év alatti, 61–80 év közötti, 81–100 év közötti és 100 év feletti korcsoportokban lehet indulni, a baráti társaságoknál 40 év alatti, 41–60 év közötti és 61 év feletti a besorolás, ami a nevezők összéletkorát jelenti. A sportegyesületek esetén korosztályi besorolás nincs. 

Berta Tibor a szekszárdi sportélet közkedvelt és elismert alakja volt, az Ironmant többször is teljesítette. Sportolás közben, 2004-ben közlekedési balesetben vesztette életét, azóta szerveznek versenyt az emlékére. A mostani viadalra a nevezés ingyenes, nevezni 13 órától a PTE KPVK-nál lehet, a verseny 14 órakor kezdődik a tanuszodánál. 

Részletek Czencz Pétertől (30/922-8533). 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!