Megyei I. osztályú foci

2022.11.05. 18:04

Dombóváron tett egy lépést a dobogó felé a Bátaszék

A Bátaszék SE 1–0-ra legyőzte a Dombóvár FC-t az AutóCity megyei I. osztályú focibajnokság szombati rangadóján.

TEOL

A bátaszéki Tóth Tamás (fehérben) és a dombóvári Právics Dominik versenyfutása egy korábbi mérkőzésen. A mai összecsapáson is ott voltak a pályán

Fotó: Makovics Kornél

Buzás Attila együttese ezzel a sikerrel fontos lépést tett előrefelé a dobogóért zajló harcban, hiszen pontszámban beérte a dombóváriakat. A hazaiak rendkívül rossz napot fogtak ki, így a második percben Faller András révén 11-esből eredményes bátaszékiek örülhettek. Pedig a DFC az utolsó félórában emberelőnyben futballozhatott, de ez még a pontszerzéshez sem volt elég. 

 

AutóCity megyei I. osztály, a 12. fordulóban

 

Dombóvár FC–Bátaszék SE 0–1 (0–1)
Dombóvár, v.: Éreth A. (Szabó P., Domokos L.)
Dombóvár: Sztropkó – Vörös Á., Varga B., Tieger, Martinka – Ádám L., Lódri, Právics D., Hetesi – Horváth Á., Tóth M. Edző: Horváth Zoltán.
Bátaszék: Klézl – Héhn F., Faller, Rozgonyi, Héhn O. – Heberling, Kófiás, Barabás M., ifj. Berényi Sz. – Tóth T., Farkas A. Edző: Buzás Attila.
Gólszerző: Faller (2., 11-esből). Kiállítva: Rozgonyi (61.).

Korábban beszámoltunk róla, hogy a Szekszárdi UFC II–FC Dunaföldvár mérkőzés elmaradt, míg a Tamási 2009 FC 1–1-es döntetlent játszott a Tevel Medosz SE-vel. A Bonyhád VLC–Kakasd SE találkozót vasárnap 13.30 órakor játsszák. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!