Mérkőzés nélkül

2022.11.05. 14:50

Létszámhiány miatt elmaradt a Dunaföldvár szekszárdi bajnokija

A Szekszárdi UFC-t sújtó sérülések és betegségek miatt elmaradt a megyeszékhely második számú csapatának szombati megye egyes bajnokija az FC Dunaföldvár ellen.

B. S.

Juhász Máté csapata meccs nélkül veszítette el a bajnokiját

Fotó: Makovics Kornél

Juhász Máté, a sárga-feketék megyei I. osztályú csapatának vezetőedzője lapunknak elmondta, több játékosára sérülés miatt nem számíthatott, s miután a klub NB III-as gárdájánál is sokan maródiak, abból a keretből sem tudott „lejátszani” senki (Turi Zsolt együttese vasárnap 13 órakor a Szolnokot fogadja). Miután ez a szerdai határidő után derült ki, így elhalasztani nem tudták a találkozót, a három pontot 3–0-as eredménnyel a dunaföldváriak kapják meg.

Varga Balázs együttese tizenegy forduló után 26 ponttal vezeti a megye egyes bajnokságot az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó Bonyhád VLC előtt. A völgységiek vasárnap 13.30 órakor a Kakasdot fogadják, s ha nyernek, pontszámban utolérik a földváriakat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!