Ökölvívás

2022.11.16. 17:05

Kecskeméten mutatták meg magukat a dombóvári ifjak

Bemutató meccseket vívtak a kecskeméti I. Konkoly István-emlékversenyen a Forgi Box Club fiataljai.

R. G.

A hat ifjú harcos és edzőjük, Forgács Sándor, azaz Forgi

Fotó: Beküldött kép

Hat dombóvári fiatalt vitt magával Kecskemétre Forgács Sándor, a Forgi Box Club vezetőedzője. Zrínyi Botond, Balogh Kevin, Világos Olivér, Világos Bence, Fehér Zalán és Bischof Norbert közül előbbi kettő már ifista korú, a többiek tíz-tizenegy évesek. A fiatalok lassan egy éve dolgoznak már a dombóvári szakember kezei alatt, aki hírportálunknak azt mondta, valamennyien tehetségesek, és van bennük kurázsi, különben el sem vitte volna őket a megmérettetésre. 

„Az volt az elsődleges célunk, hogy a srácok ismerkedjenek egy kicsit a ring hangulatával, és tapasztalják meg, milyen érzés versenykörülmények között bokszolni. Az első benyomásaim pozitívak, a gyerekek jó meccseket vívtak, s bár még sok munkánk lesz, az is látszik, hogy érdemes dolgozni a fiatalokkal, mert fognak még hallatni magukról” – fogalmazta meg Forgács Sándor. 

A tréner egyelőre heti három edzést vezényel az ifjú bunyósoknak, de azt szeretné, ha az új évtől már minden nap látogatnák a boksztermet, ahol most azért folyik a munka, hogy a budapesti Mikulás Kupán, december negyedikén is a tudásuk legjavát tudják mutatni a srácok az újabb bemutató meccseken. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!