Női labdarúgó NB I

2022.11.30. 07:59

Nem feltartott kezekkel utaznak az MTK-hoz a szekszárdiak

Az MTK Budapest otthonában zárja az őszt a Simple Női Ligában szereplő Szekszárdi WFC.

TEOL

Micskó Márk sokkal több pontot remélt az őszi szezontól

Fotó: Makovics Kornél

A 7. fordulóból elhalasztott találkozót szerdán 13 órakor pótolják a Lantos Mihály Sportközpontban.

„Sajnos nem úgy sikerült az utolsó mérkőzésünk, ahogyan azt szerettük volna, de ezen már kár keseregni – fogalmazott lapunknak Micskó Márk utalva a Mol Fehérvártól hazai pályán elszenvedett 1–0-s vereségre. – Tudtuk, hogy nem lesz könnyű számunkra ez az ősz, hiszen rengeteg nehézséggel küzdöttünk az egész szezonban. Sajnálom, hogy csak ennyi pontunk van, minimum háromszor ennyinek kellene lenni, de rutintalanságunk és hibáink miatt itt tartunk. Az MTK nagyon jó csapat, amit a tabellán elfoglalt harmadik helye is visszaigazol, de nem feltartott kézzel fogunk pályára lépni, hanem azért dolgozunk, hogy meglepjük nagynevű ellenfelünket és jó szájízzel mehessünk téli pihenőre” – tette hozzá a szekszárdiak szakvezetője. 

A fővárosiak 11 mérkőzésen elért 8 győzelmükkel, 1 döntetlenjükkel és 2 vereségükkel állnak a dobogón, míg a tizenegyedik helyen álló szekszárdiak 11 találkozón 1 győzelmet 1 döntetlent és 9 vereséget jegyeznek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!