Női futsal NB I

2022.12.11. 08:00

A vártnál nehezebben gyűrte le az újoncot a Tolna-Mözs

Győzelemmel búcsúzott el közönségétől az idei évben a 2F-BAU Tolna-Mözs női élvonalbeli futsalcsapata, miután hátrányból fordítva 3–2-re legyőzte a DVTK-Vénusz együttesét.

B. S.

Kiss Gréta (labdával) szerezte a tolna-mözsiek győztes találatát

Fotó: Kiss Albert

A két csapat októberi, miskolci bajnokijához képest hosszabb kispaddal vághatott neki a mérkőzésnek a Tolna-Mözs, mely Kulcsár Panna bokasérülése miatt így is cserekapus nélkül kellett kiállnia. Ott volt viszont a kezdőben a 3–0-s „odavágó” alkalmával hiányzó Krascsenics Petra, az ő találatával szereztek vezetést a hazaiak az első félidő derekán. A szünetből mégis hátrányban jöttek vissza Reveland Zoltán játékosai, akik a második játékrész elején Krascsenics második találatával egyenlített, a győztes gólt pedig az a Kiss Gréta szerezte, aki egy nappal korábban még Tolna Város Jó tanulója–Jó Sportolója kitüntető díjat vehetett át.

Női Futsal NB I, 11. forduló
2F-BAU Tolna-Mözs–DVTK-Vénusz 3–2 (1–2)
Tolna, városi sportcsarnok. V.: Fehérvári (Bacsi, Stefánovits)
Tolna-Mözs: Deczki – Szalkai, Bajcsy, Krascsenics P., Nagy N. Csere: Wiesner, Sereg, Sajabó, Kiss G., Szilágyi V., Tancsa, Csapó, Hatala. Edző: Reveland Zoltán
DVTK: Putnoky – Fukler-Váradi, Kóka, Lipták, Molnár E. Csere: Visnyánszki, Magyar H., Veréb, Boda N. Edző: Kovács Aliz
Gólszerzők: Krascsenics P. (12., 23.), Kiss G. (30.), illetve Fukler-Váradi (14.), Visnyánszki (20.)

A hét győzelemmel és két döntetlennel a bajnokság élén álló Tolna-Mözs idei utolsó mérkőzését jövő vasárnap a szintén újonc Csepel vendégeként játssza.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!