Kosárlabda NB II

2022.12.09. 12:56

Hazatért Dombóvárra és már le is tette a névjegyét Laufer Gergő

Ismét a Dombóvári Kosársuli kék-fehér mezében láthatjuk a szezon folytatásában az NB I/B-csoportos múlttal rendelkező Laufer Gergőt, aki komoly erősítést jelenthet NB II-ben szereplő együttes számára.

TEOL

Laufer Gergő a Dombóvári Kosársuli KE korosztályos együtteseiben kezdte pályafutását és itt sajátította el a kosárlabdázás alapjait – írják a közösségi oldalon. Ezt követően igazolt Pécsre, ahol tehetségének és szorgalmának köszönhetően egészen az NB I/B Piros csoportjáig jutott. A második legerősebb felnőtt ligában a PVSK Kronosz gárdájában mutatkozott be. Legutóbb a fővárosi – korábban az NB IA csoportjában is megfordult – TF-Budapest csapatában szerepelt, ugyancsak a második vonalban. Innen igazolt haza Szilágyi Tamás vezetőedző csapatába. A főként hátvédposzton szereplő kosárlabdázó a CVSE Vulkán Fürdő elleni múltheti hazai bajnokin mutatkozott be régi-új csapatában, ahol máris nagyszerű teljesítményt tett le az asztalra. 

A dombóváriak péntek este Kozármislenyben zárják az évet – előzetesünket itt olvashatja!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!