Voksoljon az Év sportolójára!

2023.02.10. 06:56

A női focisták és a kötélugrók elképesztő versenyt vívnak a győzelemért

Az egyéni versenyzőkhöz hasonlóan a csapatoknál is elképesztő verseny alakult ki a győzelemért az Év Sportolója szavazáson.

R. G.

A női kategóriában a Szekszárdi WFC NB I-be jutott labdarúgócsapata vezet 1953 szavazattal, de 1805 vokssal szorosan ott lohol mögöttük a dombóvári Jumpers Kötélugró Egyesület, amely a péntek kora reggeli adatok szerin 1805 szavazattal állt. A harmadik helyen az Atomerőmű KSC Szekszárd kosárlabdázói állnak 931 vokssal, de még nekik sem reménytelen a helyzetük a győzelmet illetően. 

A férfiak kategóriájában nagy előnnyel vezet a szekszárdi dzsúdóklub, a Gemenc JK, amely eddig 1377 voksot tudhat magáénak. A második helyet a Majosi SE NB III-as futballcsapata foglalja el 462 szavazattal, a harmadik pedig a Tolna VFC megye kettes bajnokságot megnyerő futballcsapata 228 szavazattal. A szavazásból még még majdnem egy hét van hátra, lehet buzdítani a rajongókat, sok idő van vissza, még bárki győzhet!

A jelöltekről IDE KATTINTVA olvashatnak!

Szavazni február 14-én, 10 óráig lehet EZEN A LINKEN!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!