Felkészülési mérkőzés

2023.02.19. 15:30

Dunaföldvári döntetlen a Fradi-verő Iváncsával

A megyebajnoki aranyra hajtó FC Dunaföldvár 1–1-re végzett az NB III Közép csoportját vezető Iváncsa KSE-vel. A Bonyhád VLC kiütötte ellenfelét, a Dombóvár ötgólos meccsen maradt alul.

TN-összeállítás

A kék mezes dunaföldváriak helytálltak az Iváncsával szemben

Fotó: Makovics Kornél

Hatodik téli felkészülési mérkőzésén harmadik győzelmét szerezte meg az NB III-ba igyekvő földvári gárda. A mérleg igen csalóka, Varga Balázs együttese ugyanis egy találkozótól eltekintve valamennyit magasabban jegyzett csapat ellen játszotta. Az egyaránt a harmadosztály Közép csoportjában tanyázó Ferencváros tartalékcsapatától 3–1-re, a Kecskemét II-től 2–0-ra, a Majostól 5–2-re maradtak alul, míg a III. Kerület otthonában 3–2-re, a megye egyes (de az előző kiírásban NB III-as) Mohács vendégeként 3–1-re győztek korábban a földváriak.

FC Dunaföldvár–Iváncsa KSE 1–1 (0–1). Dunaföldvár: Ivancsics – Kónya (Hompót D.), Koszó, Csendes, Kun – Petneházi, Dorogi, Fröhlich (Szedmák) – Márkvárt P. (Rabi), Havasi (Gellén), Puskás. Vezetőedző: Varga Balázs. A dunaföldvári gólt Szedmák Roland szerezte. 

A szintén aranyéremre hajtó Bonyhád nem kegyelmezett a Bács-Kiskun vármegyei élvonalban szereplő bajaiaknak. Már Szlama Bálint nélkül, de Királyházi Bencével a védelemben hét gólig meg sem álltak a völgységiek. Sárai György csapata ezt megelőzően a Paksi FC U19-es csapatával 3–3-as, a Moháccsal 2–2-es döntetlent játszott, kikapott a megye egyes Pécsváradtól (5–3) és 8–1-re kiütötte a Lovászhetényt.

Bonyhád Völgység LC–Bajai LC 7–0 (5–0). Bonyhád: Szabó Sz. – Jerabek, Ágics, Kvanduk, Királyházi – Dombi, Major, Deli D., Laczkó, Sütő – Pap R. Cserék: Schleinig M., Cseh T., Sásdi B., Antal I., Molnár M. Vezetőedző: Sárai György. Gólszerzők: Dombi 4, Deli 2, Antal I.

Az AutóCity Megyei I. osztály élén telelő Dombóvár 3–2-re kapott ki a baranyai élvonalban szereplő Komlótól. Horváth Zoltán együttesének ez volt a hatodik edzőmeccse, korábban a hozzá hasonlóan első osztályú Nagyatáddal (3–1), a Pécsi VSK-val (1–2), a Marcalival (1–1), a Kaposvári Rákóczi U19-es csapatával (0–1) és igen tartalékos kerettel az NB III-as Nagykanizsával (0–14) mérkőztek meg.

A tavaszi szezon március 4-én kezdődik Tolnában, a teljes menetrendet IDE KATTINTVA találja.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!