Szavazás

2023.02.04. 12:06

Öt női csapatra szavazhat, döntse el ön, melyik legyen a győztes!

A Tolnai Népújság és a teol.hu keresi 2022 Év emberét, az Év sportolóit és az Év csapatait! Olvasóink dönthetik el, hogy kik kapják a megtisztelő díjat.

TEOL

Tolna vármegye bővelkedik kiváló csapatokban és kitűnő sportemberekben, akiknek számos örömteli pillanatot köszönhettünk az elmúlt évben is. A Tolnai Népújság és a teol.hu az ő teljesítményük elismerésére meghirdeti az Év sportolója 2022 szavazást. A voksolás során olvasóink dönthetnek arról, hogy ki álljon fel a képzeletbeli dobogó legfelső fokára. Négy kategóriában – az év női sportolója, az év férfi sportolója, az év női csapata, az év férfi csapata – keressük a legjobbakat.

Összeállításunkban ezúttal az Év női csapatait mutatjuk be Önöknek. Szavazni február 14-én 10 óráig lehet.

A SZAVAZÁSÉRT KATTINTSON IDE!

A legjobb női csapat – a jelöltek

2F-BAU Tolna-Mözs, futsal. Magyar válogatottakkal a soraiban tavasszal bronzérmet szerzett az élvonalbeli bajnokságban, a Magyar Kupában pedig a döntőig menetelt. Ősszel is jól szerepelt a tolna-mözsi csapat, jelenleg második helyen áll az alapszakaszban, a kupában pedig előnyből várja a Csepel elleni negyeddöntős visszavágót.

Atomerőmű KSC Szekszárd, kosárlabda. Az előző évben újabb szintet lépett az együttes, mely második Euroliga-szezonjában megszerezte első győzelmeit. Tavasszal bronzérmes lett a Magyar Kupában, az NB I-ben pedig egészen a döntőig menetelt. A magyar nemzeti csapattal jelenleg három játékosa, Miklós Melinda, Goree Cyesha és Studer Ágnes készül az Európa-bajnoki selejtezőkre.

Jumpers Kötélugró Egyesület, Dombóvár. Minden korosztályban ucatnyi érmet szereztek a magyar bajnokságokon, az országos és regionális versenyeken, ráadásul nyolc dombóvári versenyző ott lehetett a 2022-es Európa-bajnokságon, öregbítve egyesülete egyre jobb hírnevét. 

Szekszárd AC, asztalitenisz. A négyszeres Extraliga-győztes, Klubcsapatok Szuperligája-győztes, Bajnokok Ligája-bronzérmes klub jelenleg ugyan az NB I-ben szerepel, de a cél, hogy mielőbb visszajusson a csúcsligába, és a legjobbak között gyarapítsa éremkollekcióját. 

Szekszárdi WFC, labdarúgás. A 2021 nyarán alakult szakosztály legelső idényében második helyen végzett az NB II-ben, így ősztől már a legjobbak között szerepelhet. A napokban kiemelt képzési központ minősítést kapó egyesület ősszel a legjobb nyolc közé jutott a kupában.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!