NB III-as foci

2023.02.19. 13:26

Vereséggel kezdte a tavaszi szezont az UFC

Egy hajrában kapott góllal maradt alul az Újpest FC II vendégeként a Szekszárdi UFC az NB III Közép csoport 22. fordulójában.

TEOL

Turi Zsolt (balra) csapata vereséggel kezdte a tavaszt

Fotó: Mártonfai Dénes

Egy héttel a harmadosztály tavaszi szezonjának rajta után Újpesten Turi Zsolt együttese számára is folytatódott a pontvadászat. A sárga-feketék kerete jelentősen átalakult a télen, emiatt a cél is változott a klubnál. Ennek elérése érdekében kellett volna a jó rajt az UFC-től, mely tartotta magát a jó formában lévő lilák ellen. Az sem törte meg a vendégek lendületét, hogy Csernik Zsombort az első fél órában elveszítették, de a hajrában ellenük megítélt büntető végül eldöntötte a három pont sorsát.

NB III, Közép csoport, 22. forduló
Újpest FC II–Szekszárdi UFC 1–0 (0–0)
Budapest, v.: Tóth T. (Kövér T., Vilmányi)
Újpest II: Hámori – Fehér Cs., Geiger, Szűcs Á., Jevtoski, Mucsányi, Dékei (Simon B., 63.), Eckl, Tóth Á. (Burzi, 63.), Horváth B. (Lukáts, 66.), Tamási (Hajdu, 80.). Edző: Mundi Viktor
Szekszárd: Pomozi – Fekete M., Arena Á., Kiszely (Füredi, 72.), Béla D. – Budai D., Rácz Á., Lajkó – Horog, Csernik (Paksi, 26.), Péter A. Edző: Turi Zsolt
Gólszerző: Mucsányi (86., 11-esből)

A szekszárdiak jövő héten vasárnap 14 órakor a Ceglédet fogadja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!