Kerékpár

2023.03.25. 09:30

Teljes éremkollekcióval tértek haza a szekszárdi bringások Debrecenből

A Szekszárdi Sportközpont öt kerékpárosa kilenc éremmel tért haza Debrecenből.

TEOL

Forrás: Szekszárdi Sportközpont

Fotó: Vigh Attila

Bocskaikert adott otthont a napokban az Országos Diákolimpiai Döntő egyéni időfutam versenyeinek, ahol a IV. korcsoportban a Garay János Általános Iskola tanulója, Tulok-Darida Simon aranyérmet szerzett a 6 kilométeres távon, míg a lányoknál Mármarosi Alexa, a Dienes Valéria Általános Iskola diákja az U13-asok között bronzérmes lett.

Utóbbi tehetség a Hajdú Kupa W15 19 kilométeres mezőnyversenyében nem talált legyőzőre, az U11-esek között Mármarosi Adrián harmadikként ért célba a 11 kilométeres távon. A kritériumversenyben négy érmet is elhoztak a Szekszárdi Sportközpont induló: az U15-ösök között Tulok-Darida Simon ezüst-, Mármarosi Marcell bronzérmes lett, Mármarosi Alexa ugyanebben a korosztályban a dobogó második, Mármarosi Adrián az U11-eseknél a harmadik fokára állhatott.

A klubot képviselte továbbá Mármarosi Manuel, aki az U13-asok 19 kilométeres mezőnyversenyében tizenharmadik, a kritériumversenyben ötödik, diákolimpián 6 kilométeren tizedik lett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!