Karate

2023.04.05. 09:18

Az olaszországi Európa-bajnokságon is bizonyítottak a faddi karatékák

Aranyból, ezüstből és bronzból is jutott a Fadd-Tanren Tolna Karate SE versenyzőinek az olaszországi Európa-bajnokságon.

TEOL

Az SKS-SKDUN Világszövetség tizenkilenc nemzet 950 sportolójának részvétlével rendezte meg Lignano Sabbiadoroban az Európa-bajnokságot. A város tökéletesen méltó helyszín volt egy ilyen kvalitású verseny lebonyolításához. A kontinensversenyen a Fadd-Tanren Tolna Karate SE kilenc indulóval képviseltette magát, s Bali Ervin tanítványai nem is szerepeltek rosszul – sőt!

Pénteken előbb az Európa-kupáért rendezték versenyt az utánpótlás számára. Kirtyán Zita egyéni formagyakorlatban szépen teljesítve negyedik helyen zárt. Baros Eszter formációs és egyéni szabad küzdelemben is bronzérmet szerzett. Veress Ádám egyéni formagyakorlatban – érthetetlen módon ismét kevés pontot kapva – második lett. 

Szombaton Lukács Bence egyéni küzdelemben, Bali Anna egyéni formagyakorlatban bronzérmet szerzett. Bali Levente és Kirtyán Gábor egyéni küzdelemben ezüstéremmel zárt. Vargyas Diána,Vargyas László és Bali Levente – másik versenyszámban – pedig a dobogó legfelső fokára állhattak és hallgathatták a magyar Himnuszt.

Vasárnap Vargyas László a magyar férfi csapat küzdelemben (Benke Tibor, Dobra Milán voltak még a csapattagok) bronzérmet szerzett. A Workshop Team csapat Bushido-Visdukt SE Ruip Zsófia és a Yama SE Schvarcz Péter vezetésével – akikkel a Fadd-Tanren SE szorosabb szakmai kapcsolatban áll és dolgozik együtt a három klubvezető – hasonló szép sikerekkel zárta a nemzetközi viadalt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!