Labdarúgó NB III

2023.04.30. 19:37

Nem volt esélye a Majosnak a bajnokesélyes Iváncsa otthonában

A Majosi SE nem tudta megnehezíteni a listavezető és bajnokesélyes Iváncsa KSE dolgát az NB III-as bajnokság Közép csoportja 35. fordulójában.

TEOL

Kugli Ákosék már biztos bennmaradóként utazhattak Iváncsára

Fotó: Makovics Kornél

Nem kezdett jól a bennmaradását egy hete bebiztosító Majos, amely a 13. percben már kétgólos hátrányban volt. Nagyon jó fordulatszámon pörgött az iváncsai együttes, semleges szurkolóként talán élveztük is volna a játékukat. A folytatásban kezdett bátrabb lenni a majosi gárda, de aztán jött a harmadik hazai gól, így magabiztos előnnyel mehetett pihenőre a Fradi-verő kiscsapat. A szünet után a hosszú sérüléséből nemrég felépülő Kovács László szezonbeli első góljával szépített a majosi egylet, s még volt esélyük Petrovics Tamáséknak, hogy betaláljanak. A végén a sok tekintetben már NB II-es szintű Iváncsa meglőtte a negyedik gólját, s a következő fordulóban jó eséllyel bajnok lesz Tóth András csapata. A majosiaknak nem megy idegenben, ez volt sorozatban a tizenkettedik nyeretlen bajnokijuk, legutóbb tavaly szeptember 25-én, Kecskeméten nyertek 1–0-ra. 

NB III, Közép csoport, a 35. fordulóban
Iváncsa KSE–Majosi SE 4–1 (3–0)
Iváncsa, V: Gáspár A. (Mohos M., Nagy B.). Iváncsa: Varga Á. – Nyul, Kercsó, Sili (Suszter, 55.), Jova B. (Fekecs, 73.), Kovács S., Aradi, Vallejos (Fehér I., 83.), Horváth B. (Barta, 83.), Bányai P. (Szabó B., 73.), Madarász. Vezetőedző: Tóth András. Majos: Vukman – Széles (Rituper, a szünetben), Tratnyek, Ledneczki (Bányai D., 85.), Kugli – Lizák P. (Kovács L., a szünetben), Pál A., Hock (Keczeli, a szünetben), Budai I., Lőrinc D. (Petrovics, a szünetben) – Sajnovics. Vezetőedző: Kardos Ernő. Gólszerzők: Kercsó (35., 81.), Nyul (11.), Vallejos (13.), illetve Kovács L. (55.). 

A majosiaknak egy idegenbeli és egy hazai meccsük lesz még a szezonban. A mostani hétvégén szabadnapos lesz Kardos Ernő alakulata, amely május 14-én az Újpest II otthonában vendégszerepel, majd pedig május 21-én a Ceglédi VSE-t fogadja. 

A Szekszárdi UFC is 4–1-es vereséget szenvedett, a sárga-feketék Szolnokon maradtak alul. 

,

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!