Női labdarúgás

2023.05.02. 17:14

„A lányok mentális erejét mutatja, hogy kétgólos hátrányból is vissza tudtunk kapaszkodni”

Micskó Márk, a Szekszárdi WFC vezetőedzője úgy véli, a szezon egyik legjobb és leglátványosabb meccsét vívták Szegeden, a St. Mihály otthonában.

TEOL

Micskó Márk, a szekszárdiak vezetőedzője

Fotó: Denes Martonfai

„Az idény legjobb és leglátványosabb mérkőzését játszottuk, úgy gondolom reális a döntetlen. Az első félidőben nagyon jól játszottunk, sajnos a másodikban egy korai sérülés miatt változtatni kellett, ami megbontotta az addig jól működő rendszert. Három perc alatt lerendeztük magunkat, de a lányok mentális erejét mutatja, hogy kétgólos hátrányból is vissza tudtunk kapaszkodni és szereztünk egy pontot. Gratulálok a csapatnak, mert egy nagy iramú, jó és látványos mérkőzésen vagyunk túl” – mondta a szekszárdiak vezetőedzője a 4–4-es döntetlennel záruló összecsapás után.

A bennmaradásért harcoló szekszárdiaknak lélektanilag nagyon jól jött ez a győzelem. Ha most szombaton legyőzik a sereghajtó Újpestet, akkor még lehet esélyük arra, hogy megkapaszkodjanak az első osztályban. 

„Az Újpest győzött a Haladás ellen, így megragadta az egyik utolsó esélyét. Nyilván nekik Szekszárdon is nyerniük kellene ahhoz, hogy kivívják a bennmaradást, de természetesen nekünk is ez a célunk. A télen nagyon megerősített fővárosiak ellen nem lesz könnyű dolgunk, de nem lehet más a célunk, mint menekülni a győzelembe!” – mondta Micskó Márk a csapatára váró alsóházi rangadó kapcsán.

A Szekszárdi WFC–Újpest FC összecsapás szombaton 16 órakor kezdődi a városi sporttelepen. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!