Teol.hu podcast

2023.05.19. 10:30

Külföldi ajánlatai is vannak a friss magyar bajnok Baróti Árpádnak

Évtizedes külföldi pályafutását megszakítva tért haza a röplabdázó, Baróti Árpád, aki pár napja nyert magyar bajnoki címet a Fino Kaposvárral.

TEOL

Rónai Gábor beszélgetett Baróti Árpáddal

Fotó: T. T.

A Bonyhádon élő, 32 éves sportember megjárta az európai topbajnokságok közül az olasz, a francia, a német és a lengyel ligát, de majdnem három évet eltöltött Dél-Koreában is. A feladó-átló januárban igazolt a Fino Kaposvárhoz, s a somogyiak az ő ponterős játékának köszönhetően szerezték meg 19. magyar bajnoki elsőségüket. A döntős párharcban a székesfehérvári MÁV Előre csapatánál bizonyultak jobbnak 3:1 arányban.

Barótit természetesen szeretnék megtartani a somogyiak, de külföldi ajánlatai is vannak. Mint azt Podcast-adásunkban elmondta, néhány napon, néhány héten belül el fog dőlni a sorsa. Nagyon jól érezte magát Kaposváron ebben a pár hónapban, így az sem zárható ki, hogy igent mond a Finónak. Ha így lesz, az új szezonban nemcsak a bajnoki címük megvédéséért, de a Magyar Kupa megnyeréséért is csatába szállnak. 

Korábbi podcast beszélgetéseinket ide kattintva találja!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!