Megyei II. osztályú foci

2023.05.26. 16:45

Nyugaton is eldőlhet a bajnoki cím sorsa

Saját kezében van a Dombóvári LK sorsa a megyei III. osztályú focibajnokság nyugati csoportjában. Keleten az ezüst- és a bronzérem kérdése még nyitott.

B. S.

Kalmár Csabáék sikerük esetén bebiztosítják bajnoki címüket

Fotó: Molnár Gyula

Két forduló van hátra a megyei III. osztály nyugati csoportjából, ahol hétvégén eldőlhet a bajnoki cím sorsa. A listavezető Dombóvári LK-nak ehhez le kell győznie a Kaposszekcső-Csikóstőttőst. Amennyiben nem sikerül, Kis Dánieléknek az is elég, ha a zombaiak pontokat veszítenek a Dalmand ellen. Keleten az aranyérmek képzeletben már a pálfaiak nyakában lógnak, a szedresiek pedig bebiztosíthatják második helyüket, ha nyernek Izményben. Ellenkező esetén a Dunaszentgyörgy még utolérheti őket, bár a bronzra hajtó Kajdacs otthonában nem lesz könnyű dolga. Ahogy a Németkérnek sem a Gerjen ellen.

Megyei III. osztály, Nyugat, 21. forduló
Május 27., szombat: Dombóvári LK–Kaposszekcső-Csikóstőttős KSE 14, Felsőnána SE–Iregszemcsei SE (Hőgyészen), KSE Zomba–Dalmandi SK 17. Május 28., vasárnap: Tamási 2009 FC II–Döbröközi KSE, Nak SE–Regölyi SE 17.

Megyei III. osztály, Kelet, 25. forduló
Május 27., szombat: Kajdacsi SE–Dunaszentgyörgyi SE, Györköny SE–Gyapa Derbi SE 17. Május 28., vasárnap: Sióagárdi SE–Nagydorog KSE, Németkéri SE–Gerjeni SK, Pusztahencsei KSE–Őcsény SK, Izmény SE–Szedresi SE 17.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!