Verseny

2023.06.12. 16:44

Országos döntőbe jutottak a hőgyészi atléták

A Bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium, Kollégium, Általános Iskola és Alapfokú Művészei Iskola oktatási intézményben tartotta meg a Kis Iskolák Sportversenye vármegyei atlétikai döntőjét nemrég a Tolna Megyei Diáksport Tanács.

A versenyen tizenegy iskolából több, mint száz tanuló vett részt.  Csapatversenyben, hatfős csapatokban, kislabdahajításban, távolugrásban és hatvan méteres, illetve a legidősebbeknél száz méteres síkfutásban versenyeztek a tanulók. 

A képen a hőgyészi iskolások. Fotó: beküldött kép.

A Hőgyészi Általános Iskola tájékoztatta lapunkat, hogy fiúcsapatuk - Kovács Lajos, Tösmagi Tamás 3. osztály, Máté Patrik, Mohácsi Zoltán 6. osztály, Sasi Márkus, Orsós Martin 7. osztály – a második helyen végzett a megmérettetésen. Lány csapatuk – Magyar Norina, Kovács, Lilien 3. osztály, Rofrics Fatima, Pallag Vivien 6. osztály, Tóth-Bera Dzsenifer, Tóth Angelina 7. osztály – a harmadik helyet szerezte meg. 

Egyéni összetettben Máté Patrik a második helyen végzett, Rofrics Fatima megszerezte a vármegye bajnoki címét. Hatszáz méter síkfutásban Lösch Luca Vanda a negyedik helyen, Hambrus Gergő a negyedik helyen, Mohácsi Zoltán a hatodik helyen végzett. 

Lány svédváltó csapatuk – Magyar Norina, Rofrics Fatima, Tóth-Bera Dzsenifer, Tóth Angelina – a harmadik helyet szerezte meg. Fiú svédváltó csapatuk – Kovács Lajos, Máté Patrik, Sasi Márkus és Orsós Martin – az első helyen végzett. A fiú svédváltó csapatuk és egyéni összetettben Rofrics Fatima bejutott a debreceni országos döntőbe. A diákok felkészítője Balaskó László testnevelő tanár.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!