Labdarúgás

2023.07.20. 12:34

A szekszárdi Máté Csaba kapta meg a kispadot a Ferencvárosnál

A Ferencváros Máté Csabát bízta meg a vezetőedzői feladatok ellátásával a férfi labdarúgócsapatnál, miután Sztanyiszlav Csercseszov távozik az együttestől.

Teol.hu

Máté Csaba ugrik be a menesztett Sztanyiszlav Csercseszov helyére

Fotó: Török Attila

A fradi.hu csütörtökön jelezte, az eddigi másodedző Máté Csaba munkáját Leandro de Almeida segíti majd. A szekszárdi születésű szakember már ült ideiglenes edzőként a kispadon a Ferencvárosnál, mégpedig akkor, amikor az osztrák Peter Stögert elküldte a klub. A Fradinál 2012 óta dolgozó Máté Csaba korábban a Paksi FC-t is irányította megbízott edzőként. A Ferencvárosnál korábban a holland Ricardo Moniz, a német Thomas Doll, az ukrán Szerhij Rebrov munkáját is segítette. 

Kubatov Gábor klubelnök szerda este a feröeri KÍ Klaksvíktól elszenvedett 3–0-ás vereség és Bajnokok Ligája-selejtezős kiesés után Facebook-oldalán közölte: az orosz szakemberrel történt személyes megbeszélése eredménye, hogy nem dolgoznak tovább együtt. Az 59 éves tréner 2021 decembere óta irányította a Ferencvárost, mellyel idén a bajnokság megnyerése mellett a nyolcaddöntőig jutott az Európa-ligában.

Az FTC a BL-kiesés után a Konferencia-liga selejtezőjében folytathatja, melynek második fordulójában az ír Shamrock Rovers együttesével találkozik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!