Labdarúgás

2023.07.12. 20:18

Ádám Martin azt hitte, hogy pontot mentett a 91. percben

Az expaksi csatár hiba talált be a 91. percben, kiegyenlítve ezzel csapata hátrányát, a 95. percben jött a vereséget jelentő hazai gól.

Teol.hu

Ádám Martin öt gólos eddig

Fotó: Ulszan Hyundai

Idénybeli ötödik gólját szerezte az Ulszan Hyundai színeiben Ádám Martin, aki a 91. percben volt eredményes az Incshon United FC elleni bajnokin, de csapata, az Ulszan Hyundai így is pont nélkül maradt. 

A Paksi FC színeiben NB I-es gólkirályi címet szerző csatár találatára ugyanis a 95. percben válaszolni tudtak a hazaiak, így az Ulszan pont nélkül maradt. 

Nyilván nem jó érzés veszíteni, de aligha dőltek a kardjukba ettől Ádám Martinék, akik így is 15 pontos előnnyel vezetik a bajnoki táblázatot a második helyen álló Pohang Steelers előtt.

Ádám Martin – aki az első szezonjában 9 gólt szerzett és főszerepet vállalt az Ulszan bajnoki címéből – ezúttal kezdőként kapott szerepet és az elsőtől az utolsó percig ott is volt a pályán. Idén ez volt a 17. találkozója, de többnyire csereként számol vele az edzője. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!