Labdarúgás

2023.07.22. 11:09

Háromból három: a szaúdi Al-Fayha csapatát is legyőzte a Paksi FC

Százszázalékos mérleggel zárta szlovéniai edzőtáborozását a Paksi FC, amely a szaúd-arábiai Al-Fayha ellen nyert.

Teol.hu

Jó az öreg a háznál, a 37 éves Böde Dániel is betalált az utolsó edzőmeccsen

Fotó: Mediaworks

Ahhoz képest, hogy itthon négy edzőmérkőzése közül hármat is elveszített a Paksi FC, a szlovéniai edzőtábor idejére megtáltosodott Bognár György alakulata, amely mindegyik összecsapását megnyerte. A paksiak az izraeli Maccabi Petah Tikva elleni 3–2-es sikerrel kezdtek, aztán jött a román második ligában szereplő csíkszeredaiak elleni 5–2-es siker, most pedig egy szaúd-arábiai csapatot, az Al-Fayhát is felülmúlták. 

Az atomvárosiak most már utaznak haza, és jövő héten már a Fehérvári úti stadionban készülnek az NB I-es bajnokság 2023/2024-es szezonjára, amelynek rajtján, július 28-án az élvonalba most visszatérő MTK Budapest vendégei lesznek. 

Nemzetközi felkészülési mérkőzés
Paksi FC–Al-Fayha FC 3–2 (1–1). Szlovénia, Konjice
Paksi FC: Szappanos – Kovács K., Windecker, Hegedűs J., Kinyik, Silye – Papp K., Mezei, Szabó B. – Hahn, Könyves. Csereként pályára lépett: Beke, Balogh B., Böde, Osváth, Bőle, Haraszti Zs. A paksi gólokat Könyves Norbert, Beke Péter és Böde Dániel szerezte. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!