Labdarúgás

2023.07.18. 17:41

Román második ligás csapattal meccsel szerdán a Paksi FC

Az FK Csíkszereda Miercurea Ciuc lesz a Paksi FC ellenfele szerdán Szlovéniában.

Teol.hu

Egy edzőmeccsen már túl van a Zrecében edzőtáborozó Paksi FC, amely vasárnap az izraeli élvonalban szereplő Maccabi Petah Tikvával találkozott Ausztriában és 3–2-es győzelmet aratott. A paksiaknál két gólt szerzett Könyves Norbert, a harmadik találatot pedig Hegedűs János jegyezte. 

Szerdán jön egy újabb edzőmeccs, mégpedig az FK Csíkszereda Miercurea Ciuc ellen. Az erdélyi csapat a román második ligában szerepel, s az előző idényben a tizenegyedik helyen végzett, vagyis erős középcsapatnak számít. Még mielőtt valaki legyintene a bajnokság színvonalára, jegyezzük le, hogy itt szerepel a Steaua Bucuresti és a Dinamo Bucuresti is. A klub játékoskeretét kilencven százalékban magyar játékosok alkotják.

Az összecsapás szerdán 17.30 órakor kezdődik, s természetesen itt, a TEOL.hu oldalon azonnal beszámolunk a végeredményről. A Szlovéniában edzőtáborozó Paksi FC-re még egy nemzetközi mérkőzés vár az edzőtáborban, ahol szombaton a szintén izraeli Asdod FC lesz az ellenfél. A vasárnap hazautazó zöéld-fehérek a jövő héten már nem játszanak edzőmeccset, mert július 28-án, pénteken az NB I-ben újonc MTK Budapest otthonában megkezdik szereplésüket a 2023/2024-es élvonalbeli pontvadászatban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!