Jótékonyság

2023.08.31. 14:38

Dedikált Böde-mez repítheti a Spartathlonra a paksi zsarut

A Paksi FC egy teljes csapat által aláírt Böde Dániel mezt ajánlott fel árverésre, ezzel segítve Prantner Gábort célja elérésében, vagyis a Spartathlon ultrafutóversenyen való elindulásban. Licitálni szeptember 14-ig lehet.

Teol.hu

Prantner Gábor és Böde Dániel a csapat tagjai által aláírt mezzel

Forrás: Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Mint arról nemrég beszámoltunk, a Paksi Rendőrkapitányság munkavállalója teljesítette az augusztus 4-i Szekszárd-Baja-Szekszárd útvonalon megszervezett Korinthosz 160 ultrafutóversenyt, tavalyi teljesítményével (akkor szintén teljesítette a 160 kilométeres távot) pedig várólistára került az idei Spartathlonon. Nyár elején pedig jött a hír, hogy Prantner Gábor a lista első helyéről bekerült az indulók közé.

Ahhoz, hogy valóban részt vehessen a görögországi Spárta és Athén között megrendezésre kerülő 246 kilométeres versenyen, a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Paksi FC egy teljes csapat által aláírt Böde Dániel mezt ajánlott fel árverésre, ezzel támogatva a futót célja elérésében. A licit induló limitje 15.000 forint volt, cikkünk megírásakor már 70.000 forintnál járt az összeg. Licitálni a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság közösségi oldalán kommentben lehet szeptember 14-ig.

Ahogy azt a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság Oldala írja, munkatársuk 2016-ban kezdett el futni, a következő évben pedig már teljesítette első maratonját. Prantner Gábor évről évre növelte a távolságot, a Korinthosz 160-at és az egyéni Ultrabalatont (211 kilométer) többször teljesítette már, így számára most már a legismertebb ultrafutóversenyen, a Spartathlonon való indulás lebeg a szemei előtt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!