MOL Magyar Kupa

2023.08.26. 19:13

Tovább írja történetét a Bonyhád-Majos, miután bejutott a kupa legjobb 64 csapata közé – Galériával

A Bonyhád-Majos hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Pénzügyőr SE-t, ezzel bejutott a legjobb 64 közé a MOL Magyar Kupa főtábláján.

Berg Sándor

Fotó: Kiss Albert

Már azzal klubtörténelmet írt Kardos Ernő együttese, hogy bejutott a főtábla második fordulójába. A majosiak az ellen a Pénzügyőr ellen szerették volna folytatni menetelésüket, amely a nyitókörben az előző kiírásban a Ferencvárost kiejtő Iváncsát búcsúztatta.

Kardos Ernő együttese bő negyedóra játék után a nyáron igazolt Mácsik Dominik góljával megszerezték a vezetést. Nem érdemtelenül mehettek előnnyel a félidei pihenőre a hazaiak (a vezetőedző már a 16. percben lecserélte a gyengén futballozó Lőrinc Dánielt), akik előtt a folytatásban is adódtak lehetőségek. Ebből egyet a ráadásban Keczeli Krisztián értékesített, a Majos pedig elmondhatja magáról, hogy ott van legjobb 64 csapat között a kupában.

A harmadik fordulóban kapcsolódnak be a küzdelmekbe az NB I-es és NB II-es csapatok, vagyis akár egy nagy klubot is vendégül láthatnak ősszel a majosiak.

MOL Magyar Kupa, főtábla, 2. forduló
Bonyhád-Majos–Pénzügyőr SE 2–0 (1–0)
Majos, v.: Gáspár A. (Szabó D., Keszthelyi)
Bonyhád-Majos: Budzsáklia – Pál M. (Sajnovics, 73.), Széles, Lőrinc D. (Rituper, 16.), Mácsik (Keczeli, 68.), Kovács L. (Simó, 73.), Pál A., Nagy N., Vukk (Karaszi, 68.), Vető, Kugler. Edző: Kardos Ernő
Pénzügyőr: Puskás B. – Kiss D. (Kovács J., 72.), Balázs B. (Urbin, 79.), Biró, Bene (Gajda), Tóth D., Bartos (Varga Ö., a szünetben), Tóth K., Megyeri, Labát, Nagy B. (Karacs, 61.). Edző: Seres Zsolt
Gólszerző: Mácsik (18.), Keczeli (95.)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!