Női foci

2023.08.14. 14:14

Túl erős volt a Paksi SE-nek a Pécsi MFC a Simple Női Kupában

A Paksi SE 3–0-s vereséget szenvedett a Pécsi MFC-től a Simple Női Kupa első fordulójában, így elbúcsúzott a további küzdelmektől.

Teol.hu

Sajabó Boglárka (zöldben) és a paksiak helyzetekig eljutottak, de gólt nem tudtak szerezni

Fotó: Molnár Gyula

A paksiak nagyon sokáig jól tartották magukat, a baranyaiak a 68. percben szerezték meg az első góljukat, majd a hajrában szerzett újabb két góllal tették biztossá a továbbjutásukat. Horváth György együttese számára így a kupaszereplés véget ért, s már csak a bajnokságban lesznek érdekeltek. Az NB II Nyugati csoportjának küzdelmei szeptember 3-án kezdődnek, s a nyitó körben az atomvárosiak a Kriston SE-Martonvásárt fogadják. 

Simple Női Kupa, 1. forduló
Paksi SE–PMFC 0–3 (0–0). Paks, V: Németh D. (Benke P., Zsiborás A.). Paks: Kerekes B. – Debreceni K. (Asztalos, 88.), Fodor, Csere (Tancsa, a szünetben), Zufall (Árki, a szünetben), Kiss L., Kiss G., Sajabó, Fritz F., Szűcs L. (Győrfi, 76.), Marosi I. (Boda, a szünetben). Vezetőedző: Horváth György. PMFC: Nagy V. – Máté N., Krisztián (Orsós, 63.), Bódis (Szabó N., 84.), Mayer (Égi, 63.), Nyéki (Patai, 56.), Spiel, Bocz, Kőmíves, Farkas J. (Ruppert, 84.), Kövesdi. Vezetőedző: Bolboaca Augustin. Gólszerzők: Patai (68., 85.), Égi (83., 11-esből). 

Az NB I-es Szekszárdi WFC a harmadik fordulóban kapcsolódik be a kupaküzdelmekbe. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!