Vármegyei I-II. osztályú foci

2023.09.09. 20:59

Nyolcgólos mérkőzésen győzte le a kakasdiakat és maradt hibátlan a Bátaszék

Két százszázalékos csapat közül a Bátaszék SE örülhetett a végén, miután a Kakasd felett aratott 6–2-es győzelmével továbbra is hibátlan a vármegyei I-II. osztályú kvalifikációs bajnokságban. A további három szombati találkozón hét piros lap villant.

Teol.hu

Tóth Tamás (kékben) két gólt jegyzett a bátaszéki hatosból a Kakasd ellen

Fotó: Molnár Gyula

A bátaszékiek két, a kakasdiak három győztes bajnokin voltak túl eddig a szezonban, ráadásul Takács Norbert együttese ezeken a találkozókon még gólt sem kapott. Őcsényben viszont nem kellett sokat várni az elsőre, Tóth Balázs – a BSE közösségi oldalának beszámolója alapján – már a 14. percben bevette a kakasdi kaput. Erre még volt válaszuk a vendégeknek, sőt bő húsz perccel a vége előtt visszakapaszkodtak egy gólra. A végét azonban Buzás Attila csapata bírta jobban, amely tizenegy perc alatt háromszor is betalált, nagyobb arányúvá téve sikerét.

A másodosztály legutóbbi kiírását megnyerő nagymányokiak Tolnáról, az ezüstérmes mórágyiak Faddról hozták el a három pontot, míg a dobogó legalsó fokán végzett bonyhád-börzsönyiek Pakson maradtak alul. Ezen a három találkozón összesen hét (!) piros lapot mutattak fel a játékvezetők.

Vármegyei I-II. osztályú Kvalifikáció, 4. forduló
Bátaszék SE–Kakasd SE 6–2 (3–1). Őcsény, v.: Éreth (Maczik, Czagány). A bátaszéki gólokat Tóth T. (2), Tóth B., ifj. Berényi Sz., Kófiás, Héhn F. szerezte – a mérkőzés jegyzőkönyve még nem szerepel az MLSZ Adatbankba, ha felkerül, frissítjük a cikket
Faddi SE–Mórágyi SE 0–1 (0–0). Fadd, v.: Vámosi (Prantner M., Huszár). Gólszerző: Kovács K. (60.). Kiállítva: Hostyánszki A. (71.), Szőcs Richárd (71., a pályán kívül), Honti P. (71., a pályán kívül), illetve Sárközi K. (71.)
ASE Paks–Bonyhád-Börzsöny SE 3–0 (2–0). Paks, v.: Farkas R. (Kiss G., Berengyán B.). Gólszerző: Farkas P. (16.), Timár (19., 11-esből), Laczkó K. (72.). Kiállítva: Fazekas T. (60., Bonyhád-Börzsöny), Ladányi R. (60., Bonyhád-Börzsöny, pályán kívül)
Tolna VFC–Nagymányoki SE 1–3 (1–1). Tolna, v.: Szappanyos (Mihálovics, Bernáth). Gólszerző: Szentes (32.), illetve Máté B. (42.), Lajos D. (57.), Bognár Zs. (95.). Kiállítva: Szabó T. (66., Tolna, pályán kívül)

Az Aparhanti SE–Teveli Medosz SE, a Bonyhád VLC–Tengelici SE és a Kisdorogi FC–Bölcskei SE mérkőzést vasárnap 16.30 órakor rendezik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!