Díjátadó

2023.10.13. 15:27

A legjobb teljesítményt nyújtó futballistáknak járt az elismerés

Az előző bajnokság tavaszi idényének legjobbjait díjaztuk pénteken a Horfer Serleg Kft. szekszárdi üzletében. Rendhagyó módon ezúttal egy Fair Play-díj is gazdára talált.

Teol.hu

Régi Dominik (balról), Seregi Szabolcs, Horváth Ferenc, a Horfer Serleg tulajdonos-ügyvezetője, Beck Dóra üzletvezető, Rónai Gábor sportújságíró, Kovács Erik, Simon Tibor és Pájer Tamás

Fotó: Denes Martonfai

A Tolnai Népújság és a TEOL.hu évek óta díjazza a vármegyei első- és másodosztályú focibajnokság legjobb teljesítményt nyújtó labdarúgóit. Ősszel és tavasszal is elismerjük azokat a futballistákat, akik a szakma, illetőleg a közvélemény szerint a legjobbak voltak saját bajnokságukban. Péntek délután öten vehették át a Tolnai Népújság és a TEOL.hu ajándékcsomagját, valamint az MLSZ tolnai igazgatósága és a Horfer Serleg Kft. erre az alkalomra készített és felajánlott egyedi üvegdíszeit. 

A vármegyei I. osztályban a tavasz legjobbjának a Bölcskei SE középpályása, Kovács Erik bizonyult, aki hat alkalommal is helyet követelt magának a hétvégék válogatottjaiban. A közönségdíjat pedig a TEOL.hu olvasóinak szavazatai alapján Simon Tibor, a Tevel Medosz SE támadója, ma már játékos-edzője érdemelte ki.

A vármegyei II. osztályban egy ex-mórágyi futballista, Régi Dominik nyújtotta a legjobb teljesítményt, hét válogatott szereplésével ő érdemelte ki a szakmai díjat, míg a közönségszavazáson az őszi idényhez hasonlóan az Aparhanti SE kapusa, Seregi Szabolcs végzett az első helyen, így ő ebben a teljes bajnoki szezonban duplázott.

Az idei évben egy Fair Play-díjat is kiosztottunk, mégpedig Pájer Tamásnak, a bajnoki szereplését ebben a kiírásban szüneteltető Regölyi SE támadójának. A futballista azzal érdemelte ki az elismerést, hogy az áprilisban lejátszott Regölyi SE–Iregszemcsei SE bajnokin visszavonatta a játékvezetővel az általa már befújt tizenegyest, mondván a vendégek kapusa nem szabálytalankodott vele szemben. Az akkor megjelent cikkünkben azt írtuk, hogy a játékos ezért a tettéért Fair Play-díjat érdemelne – nos, mi most odaítéltünk neki egyet.

A díjakat Horváth Ferenc, a Horfer Serleg Kft. tulajdonos ügyvezetője, Beck Dóra üzletvezető, valamint Rónai Gábor lapunk sportújságírója adta át a legjobbaknak.

A Tolnai Népújság és a TEOL.hu a jövőben is díjazza a legjobb teljesítményt nyújtó futballistákat. A kvalifikációs bajnokság befejezése után tavasszal újra összeáll a vármegyei első, illetve második osztály mezőnye – kezdődhet újra a versengés!  


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!