Atlétika

2023.10.11. 13:00

Dombóvári és szekszárdi érmek a KAP regionális versenyén

Kaposváron rendezték a Kölyökből Atléta Program Dél-Dunántúl régiójának őszi csapatversenyét. Két korosztályban – U10 és U12 – összesen huszonhét csapat 216 kölyökatlétája vett részt a versenyen.

Teol.hu

Az U12-eseknél a dombóváriak (középen) és a szekszárdiak (jobbra) is dobogóra állhattak

Forrás: Beküldött fotó

Somogy vármegye székhelyén pályaavatással kötötték egybe a versenyt, gyönyörűen felújított atlétika pályán versenyezhettek a gyerekek. Az U10-es korosztályban a 2014-2015 ös születésűek 8x30 méteres szembeváltóban, medicinlabdalökésben, távolugrás akadály felett versenyszámban, és 6 perces Cooper-tesztben bizonyíthatták felkészültségüket. A nyolc fős csapatok versenyét a DOVASE kék mezes csapata nyerte.

Az U12-es korosztályban a 2011-2012-ben születettek 8x30 méter gátváltóban, kerékpárbelső vetésben, súlylökésben, ötösugrásban és 7 perces Cooper-tesztben versenyeztek. Ebben a korosztályban is a dombóváriak csapata lett a regionális bajnok, míg a Szekszárdi Sportközpont „A” jelű csapata a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!