Tízen képviselték a Völgység fővárosát

2023.11.28. 11:13

Bonyhádiak a kettlebell-világ tetején

Szép eredményekkel zárták a völgységiek a Cegléden tartott IKMF Kettlebell World Championship megmérettetést, amely az elmúlt hétvégén zajlott.

Vizin Balázs

Beküldött fotó.

A ketlebell egy gömbsúlyzó, amely a test edzésének egyik legjobb eszköze, segít javítani az egyensúlyt, erősíteni a karokat és a hátat, és természetesen rendeznek versenyeket ezzel az eszközzel is. A sportágban Vadász Judit világbajnok lett kategóriájában. Akárcsak a Bonyhádi Spárta Akadémia Sportok Egyesülete több versenyzője, akik összesen kilencen képviseltették magukat.

Vadász Judit (beküldött kép)

Palkó Csilla világbajnoki I. helyezés, Kiss Csaba II. helyezés, Schnetz Tamás szintén II. helyezés, Dr. Weber Boglárka III. helyezés, Harsányi András ugyancsak III. helyezés. A város vezetése nevében Filóné Ferencz Ibolya polgármester szívből gratulált a bonyhádi sportolóknak. Ebben az évben nem először tehette, ami igazolja azt a nagyszerű szakmai munkát, amely a városban működő egyesületek mindennapjait jellemzi.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!