Vármegyei labdarúgás

2023.11.25. 15:12

Itt a meglepetés, harmincegy bajnoki után kikapott a címvédő Nyugaton!

Vereséggel zárta Iregszemcsén az őszi szezont az AutóCity Volkswagen Tolna Vármegyei III. osztály Nyugat csoportjában a címvédő Dombóvári LK, ezzel megszakadt harmincegy mérkőzéses veretlenségi sorozata.

Berg Sándor

Az Iregszemcse otthonában 2022 májusában szenvedte el eddigi utolsó vereségét a bajnokságban a Dombóvári LK, a csapat azóta harmincegy mérkőzésen át maradt veretlen, ez számszerűsítve huszonhat győzelmet és öt döntetlent jelentett Kis Dániel Péteréknek. A szinte napra pontosan másfél éves sorozat szombaton hol, ha nem Iregszemcsén zárult el, miután a címvédő és listavezető DLK 3–2-re alulmaradt vendéglátója ellen.

A hazaiak Szabó Bence találatával korán megszerezték a vezetést, de erre, majd Viszló Viktor góljára még érkezett válasz a másik oldalról. A félidei döntetlen után aztán Horváth Krisztián Zoltán is betalált, erre pedig már nem volt felelete a vendégeknek. A DLK veresége egyben azt is jelenti, hogy a vasárnap pályára lépő Tamási II és a nála három meccsel kevesebbet játszó Magyarkeszi is megelőzheti a listavezetőt, egyben esélyük van az őszi elsőség megszerzésére.

A szombati játéknap másik mérkőzésén a Zomba egygólos félidei vezetés után 7–0-ra kiütötte a simontornyaiakat. A Tamási II–Dalmand, az Izmény–Magyarkeszi és a Döbrököz–Kaposszekcső-Csikóstőttős találkozókat vasárnap rendezik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!