Labdarúgás

2023.11.18. 17:01

Itt a nagy dobás, az FC Dunaföldvár legyőzte a címvédő Iváncsát!

Az FC Dunaföldvár 1–0-ra legyőzte az Iváncsa csapatát az NB III-as focibajnokság 16. fordulójában. Ez eddig az idény legnagyobb sikere.

Teol.hu

A szezon legnagyobb győzelmét jegyezte az FC Dunaföldvár. Az NB III-as újonc 1–0-ra legyőzte a bajnoki címvédőt, a Magyar Kupa előző kiírásából a Ferencvárost is kiejtő iváncsaiakat. A nagyot harcoló földváriak pár hete a Ferencvárost verték meg 1–0-ra, most pedig a bajnokesélyest állították meg. A földvári gárda lett a második csapat, amelynek sikerült megverniük az iváncsaiakat, ez korábban csak a Szentlőrincnek jött össze. 

A siker értékét növeli, hogy két kulcsembere, Bartha László és Kun László nélkül érte el azt a földvári egylet. Kár, hogy Varga Balázs csapatának becsúszott pár nem kalkulált vereség, mert most simán a dobogón lennének – de így sem kell még lemondaniuk róla. 

NB III, Dél-Nyugati csoport, a 16. fordulóban
FC Dunaföldvár–Iváncsa KSE 1–0 (0–0)
Dunaföldvár, v.: Bana G. (Máyer G., Juhász L.). Dunaföldvár: Vukman – Molnár S., Ladányi V., Gál Sz., Rabi – Görög (Szedmák, 89.), Horváth A., Dorogi – Tóth Á. (Ladányi P., 93.), Urbán (Keringer, 87.), Tóth M. Vezetőedző: Varga Balázs. Iváncsa: Varga Á. – Kasza B., Törőcsik, Barta B. (Suszter, 60.), Bányai, Kovács S., Kiatipisz (Farkas N., 91.), Vallejos, Székely (Burger, 91.), Madarász, Nyilas. Vezetőedző: Tóth András. Gólszerző: Tóth M. (49.). Kiállítva: Tóth M. (73.), illetve Nyilas (73.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!