Vármegyei I-II Kvalifikáció

2023.11.12. 11:12

Nagyarányú győzelmével élre állt a bajnokságban a Bátaszék

Hazai győzelmek születtek a Tolna Vármegyei I-II. osztály Kvalifikáció bajnokság 13. fordulójának szombati játéknapján: a Bölcskei SE a mórágyiakat, a Bátaszék SE az aparhantiakat győzte le.

Teol.hu

Nem okozott gondot a mórágyiak legyőzése az őszi elsőségért még versenyben lévő Bölcskének, amely az első félidei egygólos előnyére a szünet után rá tudott még tenni, nagyarányú győzelmével pedig pontszámban utolérte a vasárnap pályára lépő éllovas bonyhádiakat.

Nagy Lajos együttese sorozatban ötödik bajnokiját nyerte meg és szeptember óta veretlen, ezalatt nyolc győzelmet és két döntetlent számlál. A mórágyiak viszont negatív spirálban vannak, zsinórban ez volt a negyedik bajnokijuk, amin pont nélkül maradtak, amivel veszélybe került a felsőházi helyük.

A szombati játéknap másik mérkőzésén az Aparhant ráijesztett a bátaszékiekre, hiszen a 3. percben vezetést szerzett Őcsényben, a félidőre viszont már Buzás Attila együttese ment előnnyel, a végén pedig magabiztosan gyűjtötte be a három pontot. A BSE egymás után harmadik bajnokiját nyerte meg és átmenetileg átvette a vezetést a tabellán, a vendégek viszont már a tizedik vereségüket könyvelték el az őszi szezonban.

Tolna Vármegyei I-II. osztály Kvalifikáció, 13. forduló
Bölcskei SE–Mórágyi SE 5–1 (1–0). Bölcske, v.: Szabó P. (Kapéter J., Kovács L.). Gólszerző: Szili I. (75., 85.), Hanol M. (22.), Ludányi (56.), Rodenbücher (90+2.), illetve Kovács K. (72.). Kiállítva: Acsádi G. (90+1., pályán kívül)
Bátaszék SE–Aparhanti SE 8–2 (3–2). Őcsény, v.: Éreth (Mihálovics, Horváth T.). Gólszerző: Héhn F. (45., 59., 70.), Tóth T. (61., 76.), Csipak B. (5.), Sümegi B. (10.), Kófiás (65.), illetve Miklóssy (2., 36., az első 11-esből)

A Kakasd SE–Bonyhád-Börzsöny SE, a Tengelici SE–Dombóvár FC, a Bonyhád VLC–Tolna VFC, a Kisdorogi FC–Nagymányoki SE és a Teveli Medosz SE–ASE Paks mérkőzést vasárnap egységesen 13.30 órakor rendezik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!