Atlétika

2023.11.30. 17:21

Remek eredményekkel zárták le a 2023-as versenyévet a szekszárdiak

Az év utolsó magyar liga versenyét Szombathelyen rendezték, a mezeifutó országos versenysorozat zárásaként.

Teol.hu

Befejeződött a 2023-as hazai atlétikai versenyszezon. A Szekszárdi Sportközpont versenyzői az első két fordulóban mutatott jó formájukat átmentették a hétvégére. Szőke Gergő tanítványai közül Végh Zsombor okos versenyzéssel nyerte az U18-asok számára kiírt 5 kilométeres futamot. Ezzel az idei mezei liga sorozat pontversenyében is az élen zárt, amely bizakodásra ad okot a jövő évi hazai és világversenyek tekintetében – foglalták össze a sportközpont Facebook-oldalán. Gyányi Zsombor első éves juniorként már az abszolút felnőtt futamban állt nagyszerűen helyt. A 6 kilométeres távon nagy versenyben a felnőtt mezőny negyedik helyén, az U20-as mezőny második helyén ért célba.

A Szekszárdi Sportközpont eredményei
U14 leány 2 km: 6. Beke Mira. U14 férfi 3 km: 12. Janács Árpád. U16 férfi 4 km: 9. Molnár Gergő. U18 leány 4 km: 7. Mészáros Milla. U18 férfi 5 km: 1. Végh Zsombor. U20 férfi 6 km: 2. Gyányi Zsombor. Felnőtt férfi 6 km: 4. Gyányi Zsombor. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!