Mérkőzés után

2023.12.11. 09:22

A Fradi-verés után Kubatov Gábornak szúrt oda nyilatkozatával Bognár György

Bognár György nem nevezte néven, de az értékelése során nem is vitás, hogy a Ferencváros elnökének, Kubatov Gábornak vágott vissza még a szeptemberben megfogalmazott bírálatáért, írja a Magyar Nemzet.

Teol.hu

Bognár György, a Paksi FC vezetőedzője

Fotó: Molnár Gyula

Mint arról beszámoltunk, a listavezető Paksi FC hazai pályán 3–2-re legyőzte a címvédő Ferencvárost az OTP Bank Liga vasárnapi rangadóján, ezzel négy pontra növelte előnyét és biztos, hogy az élről megy majd téli pihenőre a hétvégén. Bognár György, az atomvárosiak vezetőedzője amellett, hogy dicsérte csapatát, burkoltan a fővárosi gárda elnökének is odaszúrt.

Rendben, hogy magyar játékosokkal tartunk itt, na de magyar edzővel?

– tette fel a költői kérdést Bognár György, aki nem nevezte meg, de nyilván Kubatov Gábornak felelt, kivárva a megfelelő pillanatot, írja a Magyar Nemzet.

A lap magyarázatként hozzáteszi, az FTC elnöke Máté Csaba leváltását szeptemberben részben azzal indokolta, a magyar edzők nem alkalmasak arra, hogy komoly feladatot ellássanak. Példaként megjegyezte, olyan szakember lett az év edzője, aki anno kivette a pénzt a vidéki klub pénztárából, elvitte a kaszinóba és feltette a pirosra. Nem volt nehéz azonosítani, hogy Bognár Györgyre gondolt. A paksi edző akkor azt mondta, majd akkor válaszol, ha eljön az ideje. Nos, ezek szerint eljött.

– A Fradi hatot rúgott, mi csak hármat, ennyivel jobb csapat nálunk – ironizált tovább Bognár György, amit még megtoldott azzal, hogy a Paks 34 ponttal már biztosan nem eshet ki, a Ferencváros ugyanezt azonban még nem jelentheti ki.

Kubatov Gábor a paksi vezetőedző revansára nem vágott vissza, közösségi oldalán csak ennyit üzent:

Tavasszal minden erőnkre szükség lesz!

Az OTP Bank Liga őszi szezonjából még egy forduló van hátra, a már biztos elsőként telelő Paksi FC szombaton 12.30 órakor a szintén remek formában futballozó Fehérvár vendége lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!