Teremfoci

2023.12.09. 10:39

A Manchester-verő Koplárovics Bélát is láthatja, aki kilátogat a focitornára

Egykori NB I-es sztárokat láthat, aki december 23-án ellátogat a bonyhádi sportcsarnokba, ahol ötödik alkalommal rendezik a Karácsony Kupát.

Teol.hu

Éger László, Gyánó Szabolcs, Kardos Ernő, Böde Dániel és a Manchester-verő Koplárovics Béla, a korábbi zalai kedvenc. Néhány név azok közül, akik ott lesznek az idei öregfiúk Karácsony Kupán. Tolnai József főszervező a legnagyobb közösségi oldalon tette közzé a programot. 

Az idei kupára nyolc csapat érkezik, az A-csoportban a paksiak (Éger, Böde, Salamon Miklós), a tolnaiak (Wiesner József, Rikkers Péter, Krausz Márton), a bonyhádiak (Köllő Roland, Kovács László, Takács Norbert) és a barcsiak (Koplárovics Béla), a B-ben pedig a dombóváriak (Bán Csaba, Gyánó Szabolcs, Kardos Ernő), a tamásiak (Pintér Attila, Márkus Krisztián, Juhász István), és a komlóiak (Schuszter Roland, Somodi Péter) mellett a Bonyhádi Sörbarátok (Bodó József, Tálas Zoltán, Czékmány Tamás) lép fel. 

A torna 9 órakor kezdődik, a bonyhádiak és a tolnaiak összecsapásával, a döntőt a tervek szerint délután három óra magasságában rendezik. A legutóbbi kupát a paksiak nyerték, Böde Dániel akkor a gólkirályi címet is elvitte. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!