Teremfoci

2023.12.08. 08:42

Hét határon túli csapat is játszik a bonyhádi Összetartozás Kupán

Tizenkét együttes, öt anyaországi és hét határon túli gárda lép pályára szombaton a bonyhádi sportcsarnokban.

Teol.hu

A 2020-ban győztes nyárádszeredaiak most is itt lesznek a tornán

Fotó: Bölcsföldi Zoltán

Az Összetartozás Kupát, mellyel egyúttal huszonötödik alkalommal emlékeznek meg Losonci Istvánról, a Nemzetpolitikai Államtitkárság, Bonyhád Város Önkormányzata, a Colonia Alapítvány és a Bonyhádi Sportcentrum közös szervezésében tartják meg. Erdélyből a nyárádszeredaiak, a csíkcsicsóiak és a madéfalviak, a Vajdaságból a sándoregyházaik érkeznek, lesz egy kárpátaljai, egy muravidéki csapat és a Felvidékről a tardoskeddiek is jönnek. 

A Bonyhád-Majos, a Bonyhád BFC, a Dombóvár és a Kakasd mellett az A'la Cool lép még pályára. A küzdelmek három négyes csoportban indulnak reggel 8 órakor, a negyeddöntők a tervek szerint fél négykor kezdődnek, a finálét pedig – ha nem lesz komolyabb csúszás – fél hétkor kezdik. A 24. tornát megnyerő Bever Name ezúttal nem indul, a koronavírus-járvány előtti 2020-as kiírásban legjobbnak bizonyuló nyárádszeredaiak viszont itt lesznek. Az ünnepélyes eredményhirdetés 19 órakor kezdődik. A belépés ingyenes!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!