Ingyenes

2023.12.09. 19:21

Meccsjárat indul ismét a Fradi elleni mérkőzésre

Az NBI-es paksi labdarúgó csapat szurkolói – a Paksi FC és a Paksi Közlekedési Kft. között létrejött megállapodás keretében – az OTP Bank Liga NBI őszi fordulójának minden hazai mérkőzése esetében választhatják a számukra ingyen igénybe vehető meccsjáratot a Fehérvári úti stadionba és vissza.

Teol.hu

Meccsjárat indul

Forrás: TelePaks

A honlapon részletesen bemutatott és a szurkolók által már jól ismert útvonalon közlekedő meccsjárat a mérkőzés kezdete előtt 55 perccel fog indulni a Gesztenyés utcából és a település nagy részét bejárva szállítja a meccsre kilátogatókat a paksi gárda otthonáig, majd a lefújás után 15 perccel fog visszaindulni ugyanazon az útvonalon.

A buszra odafelé csak a stadionnál lehet leszállni, visszafelé pedig csak a stadionnál lehet felszállni. A ferencvárosiak elleni meccs 2023. december 10-én (vasárnap) 18:00 órakor kezdődik, tehát az ingyenes járatot 17:05 órakor fogjuk elindítani a Gesztenyés utcáról, míg a meccs után várhatóan 20:00 órakor fog visszaindulni a Sportpálya megállóból.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!