Labdarúgás

2023.12.07. 20:58

Megnyíltak a pénztárak, már a paksi stadionnál is lehet jegyet váltani

Csütörtök délutántól megnyíltak a Paksi FC Stadion pénztárai, már a helyszínen is lehet jegyet vásárolni a vasárnapi Paks–Fradi NB I-es csúcsrangadóra.

Teol.hu

Fotó: Szabó Miklós

Találkozóra eddig elektronikusan a jegymester.hu weboldalon lehetett belépőket vásárolni. Az előzetesen meghirdetettek alapján a helyszíni jegyértékesítést csütörtökön 13 órakor idította el a klub, így szurkolók már stadionnál is tudnak jegyeket vásárolni a vasárnapi összecsapásra.

A nagy érdeklődésre való tekintettel több pénztárt is kinyitottak, hogy még gyorsabban, kényelmesebben és zökkenőmentesebben lehessen belépőhöz jutni. A jegyeket ezúttal nem a főbejáratnál lévő pénztárban lehet beszerezni, hanem a hazai szektorok bejáratánál lévő konténerben megtalálható értékesítési pontokon.

Mint azt a paksi klub honlapja írja, a személyes jegyvásárláskor pedig már elérhető az A5, az A2, a B3, a B4 és a B5 szektor is!

Nyitvatartási idő:
Péntek (12.08.): 09:00-17:00
Szombat (12.09.): 08:00-12:00
Vasárnap (12.10.): 08:00-tól

hazai szektorokba történő jegyvásárláshoz kötelező a személyes adatok megadása (név, születési hely és idő), a vendégszektorokba történő jegyvásárláshoz pedig FTC szurkolói kártya szükséges! – figyelmeztet a Paksi FC oldala. 

A Paksi FC–Ferencváros összecsapás vasárnap 18 órakor kezdődik, a rangadó előtt Könyves Norbert is nyilatkozott. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!