Labdarúgás

2023.12.07. 12:34

Könyves Norbert: „Biztos vagyok benne, szinte derbi hangulat lesz!”

A bajnoki címvédő Ferencvárossal játssza az év meccsét vasárnap a Paksi FC. A jegyek nagyon jól fogynak, valószínűleg telt ház lesz.

Teol.hu

Mezei Szabolcs (balra) és Windecker József ünnepli az újpestiek ellen gólt szerző Könyves Norbertet (középen)

Fotó: Domotor Csaba

Óriási az érdeklődés Pakson a vasárnapi Ferencváros elleni NB I-es bajnoki iránt. Az értékesíthető jegyek fele már elfogyott, így jó esély van rá, hogy telt ház előtt fogadja a rekordbajnokot az atomvárosi egylet. Jobb program nem lesz vasárnap a Paks–Fradinál – írja az oldal, s ez bizony így van.

Parádésan teljesít a szezonban a Paks, amely sosem látott pontszámmal áll a tabella első helyén, s ha legalább döntetlent játszik vasárnap, akkor ebben a fordulóban még biztosan az élen marad. A Ferencváros szerda este 2–0-ra legyőzte idegenben a Mezőkövesdet a negyedik fordulóból elhalasztott összecsapáson, de még így is egypontos hátrányban van Bognár György csapatával szemben. 

„Egy merőben más összecsapásra számítok, mint az első alkalommal a szezonban, akkor a Groupama Arénában az első félidőben teljes rövidzárlatot produkáltunk – fogalmazott a paksi klub honlapján Könyves Norbert. – Biztos vagyok benne, szinte derbi hangulat lesz! A vasárnapi is egy nehéz találkozónak ígérkezik, hiszen, ne feledjük, papíron toronymagasan felettünk van a Ferencváros. Ettől függetlenül mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy itthon tartsuk mindhárom vagy minimum az egyik pontot” – tette hozzá a szezonban öt gólnál járó csatár. 

A Paksi FC–Ferencváros bajnoki találkozó vasárnap 18 órakor kezdődik a Fehérvári úti stadionban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!