Darts

2023.12.05. 10:14

Mester Zoltán nyerte az utolsó versenyt, de Haáz Gergőé lett az összetett elsőség

Befejeződött a négy fordulóból álló Szekszárd Open, az utolsó versenyt Mester Zoltán nyerte, de összetettben Haáz Gergő végzett az első helyen.

Teol.hu

Mester Zoltán (balról), Haáz Gergő, Horváth Andor és Égner Attila, az utolsó forduló dobogósai

Fotó: Alisca Darts

Negyven dartsos nevezett az idei Szekszárd Open utolsó versenyére. A csoportkörök után 32-es főtáblát készítettek a szervezők. Nagy meccsekből, nem volt hiány, de az igazi izgalmakat a két elődöntő hozta. Az egyiket Haáz Gergő nyerte meg 3:2-re Égner Attila ellen, a másikon Mester Zoltán bizonyult jobbnak szintén 3:2-vel Horváth Andornál. A döntőben Mesternek jött ki jobban a lépés, és némi meglepetésre 4:1-re legyőzte Haázt. Utóbbi az összetett elsőséggel vigasztalódhatott, 2023-ban az övé lett a sorozat legjobb játékosának járó serleg. Az utolsó fordulóban szép számmal esett 180, összesen 17-et hoztak össze az indulók. A legtöbbet, hatot a győztes Mester jegyezte, a legmagasabb kiszálló (160 pontról) Adorján Ádám nevéhez fűződött. 

A 4. forduló végeredménye:

1. Mester Zoltán (Sport DC), 2. Haáz Gergő (Alisca Darts), 3. Horváth Andor (Alisca Darts), 3. Égner Attila (Paksi DSE)

Az összetett végeredménye:

1. Haáz Gergő (Alisca Darts) 84 p, 2. Juhász Ádám (Alisca Darts) 56 p, 3. Égner Attila (Paksi DSE) 44 p, 3. Adorján Ádám (Alisca Darts) 44p

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!