Teremfoci

2023.12.26. 12:29

Tizenkét profi és tíz amatőr csapat harcol a helyezésekért az idei Fenyő Kupán

Tizenkét profi és tíz amatőr csapat küzd majd a helyezésekért a december 27-én kezdődő és 30-án befejeződő Fenyő Kupán.

Teol.hu

A profiknál 2022-ben a Palermo V&Periko végzett az első helyen

Fotó: Makovics Kornél

A két ünnep közötti időszak legrangosabb tornáján ma 10 órakor indul útjára a labda, mégpedig két amatőr gárda, a Welorex SSC és az Öregfiúk Bátaszék összecsapásával. 

Az első profi meccset két újonc, a Somberek és a Szésza 2020 csapata játssza. 

Az elzőző kiírásban az amatőröknél első helyen záró  Gold Car 11.10-től a Hello FC ellen kezd, a profiknál nyertes Palermo V&Periko pedig 13.30-kor a Szésza 2020 ellen mutatkozik be.

A csoportok beosztása. Profik, A-csoport: Palermo V&Periko, Kriszt Kft., Welorex SSC, Somberek, Szésza 2020, Sebi Hús. B-csoport: Térkő Center, Ricó FC, Crystal, Unknow, Nakoa, Hasonszőrűek.
Amatőrök, A-csoport: Gold Car, Zöld Ház, Hello FC, Torpedók, Duna Csárda. B-csoport: Welorex SSC, Kriszt Kft., Öregfiúk Bátaszék, Mozibár Sióagárd, Korrekt Kút. 

A csoportküzdelmek pénteken a Kriszt Kft. és a Welorex SSC meccsével (profi osztály) fejeződnek be, szombaton 9 órakor már kezdődnek a negyeddöntők, az amatőrök fináléját a tervek szerint fél hatkor, a profikét hét órakor játsszák. 

A tornára a belépés mind a négy napon ingyenes!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!