Edzősors

2024.01.14. 18:19

Fél év pihenő után megvan a szekszárdi sikeredző új klubja

Az AutóCity Volkswagen Baranya vármegyei II. osztályú focibajnokságban szereplő Kaitz Agro Somberek együttesét irányítja a tavaszi szezonban a szekszárdi Kvanduk János, számolt be róla a bama.hu.

Berg Sándor

Kvanduk János a Somberek csapatának irányítását vette át

Fotó: Laufer László

Még tavaly júniusban írtuk meg, hogy az NB III-ba frissen feljutott mohácsi futballcsapat vezetése nem hosszabbította meg a sikeredző, Kvanduk János szerződését. Az 56 éves szakember, aki veretlenül nyerte meg a megyebajnokságot a baranyaiakkal, nem sokáig maradt pad nélkül, a tavaszi szezonban a második vonalban vitézkedő Kaitz Agro Somberek együttesét irányítja.

Testvérlapunknak, a bama.hu-nak adott hosszabb interjújában Kvanduk János elmondta, az elmúlt fél évben sem került messze a sportágtól, csak a labdarúgás más szegmensében dolgozott és elkezdte a tanulmányokat a testnevelési egyetemen. Hozzátette, nyáron utánpótlásedzői felkérése volt, ősszel pedig NB III-as csapat hívta, de betegség miatt nem tudta vállalni azt a feladatot.

„Mindeközben a Somberek türelmes és korrekt volt, ráadásul egy szimpatikus vezetői hozzáállással, így nem volt nehéz döntenem. Remélem, hogy meg tudok felelni az elvárásaiknak” – fogalmazott Kvanduk János.

A paksi születésű, korábban a Szekszárdi UFC-t is irányító szakembernek nem lesz egyszerű feladata, a Somberek ugyanis három győzelemmel, egy döntetlennel és tíz vereséggel csak a 13. helyen áll a tizenöt csapatos vármegyei másodosztályban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!