Darts

2024.01.17. 08:29

Fehér János szászvári ezüstje volt az Alisca Darts első 2024-es érme

Ezüstéremmel kezdte a 2024-es évet az Alisca Darts, amely egy szászvári versenyen mérette meg magát először az újévben.

Teol.hu

Fehér János (a kép bal szélén) második hellyel nyitotta az évet

Fotó: Beküldött kép

Fehér János révén szerezte meg idei első érmét az Alisca Darts. A szászvári Doubull DC révén szervezett versenyen 48 induló között gyűjtötte be a második helyet a szekszárdiak versenyzője, aki nagy menetelés árán került a döntőbe – az utolsó ütközet megvívásához nem kevesebb, mint 15 találkozót kellett sikerrel venni. Jutott egy harmadik hely is Tolnának, azt a Paksi DSE játékosa, Égner Attila szállította. 

A versenyt amúgy Botka Tamás nyerte, s ahogy arról a klub a közösségi oldalon beszámolt, a rangos megmérettetésen öt nő is dobóvonalra állt. A legeredményesebb közülük a szekszárdi Kissné Zelei Anikó lett. A verseny legmagasabb kiszállóját Antal Tamás jegyezte, aki 131 pontról nullázta le a táblát.

A szászvári verseny után lassan beindul a dartsélet a vármegyében és a régióban, szombaton Komlón, vasárnap pedig Pakson méreti meg magukat az Alisca Darts spílerei. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!