Labdarúgás

2024.01.12. 12:03

Hegedűs Jánost Siófokra adta kölcsön a Paksi FC

Nem jött be Hegedűs Jánosnak a paksi kaland, a védő nem tudott alapemberré válni az atomváros együttesben.

Teol.hu

Hegedűs János (jobbról) Zsóri Dániellel csatázik az ominózus, MTK Budapest elleni bajnokin

Fotó: Dömötör Csaba

Tavaly nyáron szerződtette az NB II-es Vasastól Hegedűs Jánost a Paksi FC. A belső védő nagy reményekkel érkezett az atomvárosba, de nem tudta beverekedni a zöld-fehérek kezdőcsapatába. Az elmúlt félévben mindössze egy bajnokin, valamint egy kupatalálkozón lépett pályára a PFC színeiben. Még az OTP Bank Liga első fordulójában, az MTK Budapest ellen, majd pedig az MK-ban a BKV Előre ellen játszott egyformán kilencven percet. 

Most a klub arról számolt be a hivatalos honlapján, hogy a 27 éves futballistát tavasszal kölcsönadja, mégpedig az NB II-ben szereplő BFC Siófoknak. A tavaszi szezonban a Balaton-parti együttesben építheti fel és hozhatja formába magát Hegedűs János, aki aztán az új szezonban ismét megpróbálhatja beverekedni magát a bajnokságban jelenleg éllovas Paks keretébe. 

Érdekesség, hogy Bognár György együttese – amelyik egy ponttal vezeti az OTP Bank Liga tabelláját a második Ferencváros és néggyel a harmadik helyezett Fehérvár FC előtt – éppen a siófokiak ellen játszotta első edzőmeccsét, s Skribek Alen duplájával, valamint Böde Dániel góljával 3–0-ra nyert. Most szombaton pedig jön a második meccs, a szintén NB II-es BVSC ellen, de nem 12, hanem a klub tájékoztatása szerint a budapestiek kérésére egy órával korábban, 11-kor kezdődik. 

Ezen a találkozón már nem lesz ott Hegedűs János, és nem lesz ott Bőle Lukács sem, utóbbi kapcsán a klubhonlap megjegyzi, hogy véglegesen eladták a Mezőkövesd-Zsóry FC-nek. Amint azt már hírportálunkon is megírtuk, Bőle 2022 nyarán érkezett Paksra, és 33 bajnokin, valamint 3 kupameccsen 4 gólt szerzett és 10 gólpasszt osztott ki. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!