Női futsal

2024.01.06. 19:52

Kupameccset játszik vasárnap délben Dunaújvárosban a Tolna-Mözs

Már a legjobb négy közé, vagyis a négyes döntőbe kerülés a tét a Női Futsal Magyar Kupában. A 2F-Bau Tolna-Mözs a dunaújvárosiak otthonában kezd.

Teol.hu

Jó ebédhez szól a nóta, vagyis a futsal. Így is kiegészíthetnénk az ismert mondást, a tolnaiak ugyanis vasárnap pontban déli tizenkettőkor lépnek pályára Dunaújvárosban, hogy előnyt szerezzenek az oda-visszavágós párharcban. 

A tét már a legjobb négy közé kerülés, a másik három párban TFSE–Eger, DVTK–DEAC és Salgótarján–Újpest meccset rendeznek. Pontosabban rendeztek, mert utóbbi odavágóját már pénteken lejátszották, és a hazaiak 3–2-es előnyre tettek szert. 

Sok izgulni valójuk nincs a tolnaiaknak, akik a bajnokságban alaposan elpáholták az újvárosiakat, november tizedikén 15–1-re győztek, s most vasárnap is egy fölényes, sokgólos győzelem az elvárás a bajnokságban mindössze egyetlen ponttal (a Budaörssel végeztek 0–0-ra) álló vasgyáriak csarnokában. 

„Szeretném ha az idény második fele jól indulna és egy győzelemmel kezdenénk. Ehhez kell egy erős csapategység, jó játék és a teljes meccs alatt tökéletes koncentráció. Voltak nehézségeink az elmúlt hónapokban is, ezeken kellene javítanunk, a dunaújvárosi meccs pedig remek lehetőség erre. Ahogy a többiek, úgy én is mindent megteszek a cél érdekében” –mondta Kiss Gréta, a tolnaiak saját nevelésű játékosa. 

Női Futsal Magyar Kupa, 4. forduló
Dunaújváros–2F-Bau Tolna-Mözs
Dunaújváros, vasárnap, 12 óra. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!