Kosárlabda

2024.02.10. 11:43

A magyar kosárcsoda hőse: Majdnem elsírtam magam, de inkább majd vasárnap - videó

A jó játékunkra válaszul volt, hogy szinte felrobbant a csarnok, amit elképesztő volt átélni – mondta Studer Ágnes, a japánok legyőzése után.

Teol.hu

Studer Ágnes (a labdával) azt mondta, ilyen közönség előtt nem veszíthettek

Fotó: Origo/Csudai Sándor

A magyar női kosárlabda-válogatott szenzációs játékkal 81–75-re legyőzte a tokiói olimpián ezüstérmes Japánt a soproni kvalifikációs torna második napján, ezzel teljes mértékben a saját kezébe vette a sorsát. A történelminek is nevezhető siker után kérdeztük a meccs két főszereplőjét, Horváth Bernadettet és Studer Ágnest.

„Fantasztikus érzés volt, hogy a mi extázisunk átragadt a közönségre, és fordítva is, mondhatni egymást húztuk. A jó játékunkra válaszul volt, hogy szinte felrobbant a csarnok, amit elképesztő volt átélni. Én nem játszottam a második félidőben, így minden egyes pillanatot éreztem, hallottam a kispadon. Van, aki nem hallja a szurkolókat meccs közben, hát én ma nagyon hallottam őket! Egy álom volt ma ennek a csapatnak a tagjának lenni” – mondta Studer. 

A teljes cikket – benne a videót – itt találja, kattintson ide!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!