Labdarúgás

2024.02.10. 13:59

A majosiak ellen szerezte meg első téli győzelmét a Szekszárdi UFC! – képgalériával!

Első sikerét aratta a téli felkészülési időszakban a Szekszárdi UFC, ugyanakkor először veszített edzőmeccset a Bonyhád-Majos.

Teol.hu

Fotó: Denes Martonfai

Három vereség az egyik oldalon, két győzelem és egy döntetlen a másikon. Így várta a két csapat a szombat délelőtti felkészülési mérkőzést. A szekszárdiak az NB III Dél-Nyugati csoportjában másodikként telelő Szentlőrinc otthonában 4–1-es vereséggel kezdtek, majd a szintén NB III-as, de a Dél-Keleti csoportban játszó Martfűi LSE-től, valamint a vármegyei első osztály rajtjára készülő Bonyhád VLC-től egyformán 2–1-re kaptak ki. A Csillag László dirigálta majosiak a Jánoshalmi FC elleni 3–3-as döntetlennel nyitottak, aztán 6–2-re verték a Komlói Bányászt, legutóbb pedig a baranyai élvonalban listavezető Villány TC ellen győztek 5–2-re. 

Most a Szekszárdnak jött ki jobban a lépés, s Keresztes Zalán valamint Arena Ármin góljaival 2–0-ra nyert Mészáros István alakulata. A szekszárdiak a Pomozi – Fekete M. (Kiszely), Arena (Péter A.), Ágics, Béla D. (Füredi) – Csapó (Kárpáti, Mester), Kiszely (Gellér), Lékó (Arena), Tóth D. (Péter D.) – Ulbert (Járfás), Keresztes (Paksi D.) összeállításban szerepeltek, míg a majosiak a Buzsdáklia – Enyedi P., Szűcs D., Tóth B., Pál A., Pál M., Lőrinc D., Sárosi, Nagy N., Mácsik D. (csere: Horváth, Vető, Széles, Simó, Sajnovics, Kugler, Vukk) összeállításban játszottak.

Mint arról a Szekszárdi UFC Facebook-oldala beszámol, az első találat előtt Csapó András, a másodiknál pedig Paksi Dániel adta a gólpasszt. 

Az UFC jövő szerdán a Paksi FC második számú csapata ellen folytatja (17.30), míg a majosiak szintén a Paks II ellen folytatják, de ők csak jövő szombaton lépnek pályára legközelebb. A bajnokság tavaszi nyitányán, március 3-án a Szekszárd az MTK második számú csapatát fogadja, míg a Bonyhád-Majos a Ferencváros második csapatának vendége lesz. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!