Labdarúgás

2024.02.25. 18:12

A szünet után megszórta a mórágyiakat a Bátaszék a szomszédvári derbin

A Bátaszék SE már a hetedik percben hátrányban volt Mórágyon, végül 5–1-es sikernek örülhetett a vármegyei I. osztály nyitófordulójában.

Teol.hu

Nagyon jól kezdte első megye egyes meccsét a Mórágy, amely Acsádi Dániel révén már a hetedik percben előnyben volt, s arra is megvoltak a lehetőségei, hogy növelje előnyét. A sokkal esélyesebb bátaszékiek sokáig nem tudták megtörni a lelkes hazaiakat, aztán jött Héhn Ferenc, aki a harminchetedik percben kiegyenlített. A szünet után gyorsan jött a második bátaszéki gól, amely megfogta a hazaiakat, s a sokkal jobb erőben lévő vendégek a második félidőben ki is használták ezt, s végül öt gólnál álltak meg. 

Mórágyi SE–Bátaszék SE 1–5 (1–1)
Mórágy. V: Éreth A. (Álló T., Mihálovics L.). Mórágy: Vecsei R. – Fitos, Acsádi R., Calka S., Kertész – Sztojka Cs. (Erni, 66.), Régi (Hadi, 66.), Pozsár, Kanalas I. – Acsádi D. (Kovács S., 76.), Kovács K. Edzők: Acsádi Gábor, Kovács Kevin. Bátaszék: Tóth F. (Klézl, 66.) – Heberling, Zsók J., Héhn F. (Nagy Zs., 66.), Sümegi – Tóth B. (Gáll K., 86.), ifj. Berényi Sz., Rozgonyi, Ligeti, Balogh B. – Tóth T. Edző: Buzás Attila. Gól: Acsádi D. (7.), illetve Héhn F. (37.), Rozgonyi (47.), Fitos (56., öngól), Tóth T. (61.), Sümegi (90.). Jók: Acsádi R., Kertész J., illetve a bátaszéki csapat valamennyi játékosa dicsérhető.  

További eredmények: Nagymányoki SE–Bonyhád VLC 0–1, Dombóvár FC–ASE Paks 8–1, Kakasd SE–Bölcskei SE 1–0.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!